torstaina, syyskuuta 30, 2004

Onnettomuuksien torstai
Mannerheimintiellä on sattunut liikenneturma, jossa kahden bussin kyljittäinen yhteentörmäys suisti toisen bussin päin pysäkkikatosta ja siellä odottaneita matkustajia, havahduin kuuntelemaan uutisia käytävän kovaäänisestä odottaessani punkteerausvuoroani Forumin Mehiläisen lääkäriasemalla.

Sisällä vastaanottohuoneessa lääkäri kertoi kolmen ihmisen loukkaantuneen. Päivittelimme onnettomuutta ja epäilimme heidän loukkaantuneen pahoin, kun kerran pysäkistä ei ollut jäänyt mitään ehjää jäljelle. Onnettomuus veti vakavaksi, eikä toimenpidettä sopinut keventää ronskilla leikinlaskulla. Homma tuli asiallisesti hoidetuksi ja onnistuikin jo melko hyvin. Enää yksi käyntikerta ensi viikolla ja poskionteloni pysyvät toivon mukaan avoimina. Hyvä niin, sillä yksityislääkärin taksa koettee kukkaroani. 82,59 e Kela-korvaus vähennettynä tuntuu melko suurelta.

Tulipalo Kirkkokadulla esti meitä iltapäivällä tuulettamasta Auditoriota kesken signumkoulutustilaisuuden. Emme voineet avata ikkunaa, sillä ilmassa oli niin paljon savua. Emme tienneet, missä tarkalleen paloi. Vasta illalla uutisissa kuulin, että palopaikka oli sisäministeriön rakennus Kirkkokatu 12:ssa.

Ei kommentteja: