sunnuntaina, joulukuuta 21, 2003

Kattikatkos
Kun internetyhteys ei pelaa, palveluntoimittajan manaaminen käy ensimmäiseksi mielessä. Lähempi tarkastelu paljasti kissojen irrottaneen telmiessään puhelinpistokkeen seinästä.

Kaikki kolme pentua ovat vielä säheltämässä kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Luovutuksen viivästymisen yksi syy on ollut Viiksun saama purema, joka tulehtui ja vaati lääkärissäkäynnin sekä antibioottikuurin. Puremakohdasta lähtenyt karva on alkanut kasvaa ja on pian entisellään. Seuraavan luovutusponnistuksen aion tehdä pyhien jälkeen, kun oletan isäntätarjokkaiden palanneen matkoiltaan.

Lisäaika on tehnyt pennuille hyvää, arin tyttökin on sosiaalistunut huomattavasti ja pojat pyörivät jatkuvasti kintereillä. Kun pennut viettävät ensi viikkonsa tavoittamattomissa, niiden leimautuminen ihmisiin kestää tavallista pidempään. Taiteiden yöstä lähtien prosessi on ollut käynnissä. Pekka auttoi silloin Pikku-Mustaa siirtämään pennut yläkertaan, kun ne omin jaloin pääsivät kömpimään verannan lattian alustan puruista näkösälle. Tulokseen saa jo olla tyytyväinen.

Ei kommentteja: