perjantaina, heinäkuuta 16, 2004

Aletaan taas
Tänä aamuna aurinko paistaa ja mieli on sen mukainen, etenkin kun eilen selvisi, että pojat ovat saaneet opiskelupaikat Stadiaan ja Evtekiin. Lauri sai kirjeen jo maanantaina, mutta Seppo vasta eilen. Olen huojentunut ja iloinen molempien puolesta. Laurin haave graafisen suunnittelijan opista ei toteutunut, kun hän ei päässyt ensisijalle asettamaansa Muotoiluinstituuttiin. Toivottavasti sähkötekninen linja Stadiassa alkaa jossakin vaiheessa tuntua omalta.

Päivitystahtini on loman loputtua hiipunut. Tauko näyttää venähtäneen huomaamatta miltei viikon mittaiseksi. Sillä välin on Bloggerin julkaisualustankin ilme muuttunut, editoriin on tullut lisää tekstinkäsittelyohjelman piirteitä.

Olen puuhaillut edelleen linkkilistani asun kanssa, sillä huomasin, että näytön eri resoluutioilla sivua katsottaessa teksti ei aina asettunut niin kuin olin tarkoittanut. Tulin myös menneeksi mukaan mainonnan kumppanuusohjelmaan, vaikka vilkkuvat bannerit eivät oikein istukaan estetiikkaani. Valitsin sellaisia kumppaneita ja palveluita, joita itsekin käyttäisin ja haluaisin suositella. Panemalla sanan kiertämään: Ostoksilla harjoitan iloksenne tai harmiksenne muodikasta verkostomarkkinointia. Sulkeudun suosioonne.

Ei kommentteja: