lauantaina, heinäkuuta 03, 2004

Kiitos mielenkiinnosta!
Hypähdin tuolillani hämmästyksestä, kun Pinserin top-listaa katsoessani huomasin tilaajamääräni yltäneen sadan rajapyykkiin. Kahdeksantoista aktiivista lukijaa lämmittää. Toisaalta se luo paineita. Pitäisi kirjoittautua luovan kirjoittamisen kursseille, jos sieltä saisi tuhdimmat eväät.

Päivä ei voisi juuri harmaampi olla. Armi oli siitä huolimatta suunnannut Kannakselle aikomuksenaan uida ensimmäisen kerran tänä kesänä. Sateista ja viileää oli sielläkin, vaan silti paljon ihmisiä rannalla. Juhannuksen aikaan kyselin häneltä, vietetäänkö Venäjällä juhannusta mitenkään. Hän kertoi, että juhannus on vasta 7. heinäkuuta, eikä sitä sen kummemmin vietetä. Jotakin sellaista arvelinkin, kun en muistanut kuulleeni juhlinnasta.

Kissailmoitukseni piti ilmestyä viikonlopun Vantaan Sanomissa, mutta pieleen meni. Sähköpostitse lähettämääni ilmoitukseen tuli tyly vastaus: ei ehdi viikonlopun lehteen, eivätkä enää ota vastaan sähköisiä markkinapaikkailmoituksia. Ilmoitusten vastaanottoajat olivat muuttuneet, eikä muutosta ollut ehditty päivittää joka paikkaan. On se merkillistä, että lehti lopettaa sähköisen palvelun ja vaatii, että ilmoitus on vietävä paikan päälle ja maksettava käteisellä tai lähetettävä kirjekuoressa. Etäasioijalle heillä oli sentään jotakin tarjottavaa. Ilmoituksen voi soittaa tiettyyn numeroon ja maksu hoituu sitten puhelinlaskussa. Tietenkään lehti ei vastaa puhelimitse tulleista ilmoituksista. Eipä silti, viikon viive ei yhtään harmita, kun seuraa pentuvillikkojen touhuja.

Ei kommentteja: