lauantaina, tammikuuta 24, 2004

Kuntokartoitus
Asiaa patterikauppaan tuli jo aamulla, kun yön tappelun jälkeen oli pakko luovuttaa ja todeta, ettei vettä saada kiertämään pattereissa. Ilmauksesta pahentunut vuoto lämmityskattilan putkistossa paheni ja kiertovesipumppukin lakkasi toimimasta. Viiden sähköpatterin, säteilylämmittimen ja kuumailmapuhaltimen voimin olemme saaneet pidetyksi asuinhuoneet lämpiminä. Seinän takana avarassa "verstaassa" lämpötila on pysytellyt kymmenessä asteessa, vaikka olemme polttaneet takassa tulta iltaisin pakkasen lauhtumista odotellessa.

Samoihin aikoihin petti kuntonikin. Jonkinlainen vatsaflunssa on koetellut pari viime päivää. Ei puhettakaan töihin lähdöstä torstaiaamuna, kun vähän väliä sai rynnätä pöntölle. Pari kertaa oli tipalla, ettei tullut housuihin, vaikka vessa oli muutaman askelen päässä. Kiusallinen ja inhottava vaiva helitti jo onneksi. Enää viluttaa ja väsyttää eikä mikään oikein kiinnosta. Tarmoa ei ole niin vähän vähää.

Jarkko Nieminen sai pakata kassinsa ja siirtyä odottelemaan seuraavaa turnausta. Marat Safinin syöttöpelin taso oli hänelle liikaa, uskomattomat 23 ässää. Ilmeisesti Safin on matkalla takaisin huipulle.

Ei kommentteja: