tiistaina, tammikuuta 20, 2004

Näkymiä
Pakkanen kiristyy ja aiheuttaa huolta. Ölypoltin ja pannu reistailevat. Pannuvanhus olisi pitänyt vaihtaa viime kesänä, mutta miten se lämpimällä olisi tullut mieleen. Katon vuotamisenkin muistaa vasta sateella. Toivottavasti jotenkin taiteilemme kevääseen.

Australian lämpimässä Jarkko Nieminen pitää yllä tennistoiveita. Ensimmäisen kierroksen ottelu Nicolas Massua vastaan meni voitokkaasti. Aamulla varhain on vastassa vanha kettu Marat Safin. Vastustaja, jos seuraavalle kierrokselle yltää, on todennäköisesti Tod Martin.

Yle lähettää ottelun suorana YLE24-digitaalikanavalla noin klo 6. Digiboksimme heräili toimimaan pakkasella, mutta kuvan laatu on aika ajoin heikonlainen. Vahinko, että aamulla pitää lähteä aikaisin töihin. Olisi mukava jäädä seuraamaan ottelun kulkua.

Iltavuorosta kotiin tultua en oikein osaa heti rauhoittua nukkumaan. Tuntuu, että käyn ylikierroksilla ja varaudun valvomaan iltayön tunnit. Tiskit likoavat altaassa, odottavat pesijää kunhan vesi on vähän jäähtynyt. Juuri sopivaa puuhaa rauhoittumiseen ja ajatusten harhailuun.

Ei kommentteja: