keskiviikkona, elokuuta 04, 2004

Kesäisää
Vihdoinkin on koittanut todellinen kesä, hellettä on luvassa moneksi päiväksi. Vaikka en helteistä perusta, lämpö tuntuu nautinnolliselta kylmän alkukesän ja sadekauden jälkeen. Totuttelemiseen menee jonkun aikaa, ja sitten, kun elimistö on sopeutunut, helteet ovatkin ohi.

Eilen jaettiin uudet joukkoliikenteen aikataulut. Näköjään on pantu linjat uusiksi. 742 meneekin sitten Korsoon asti ja vuorovälit ovat pidentyneet. Viime syksynä kuljetajilla ja matkustajilla meni linjat ja aikataulut välillä sekaisin. Odottelin pysäkillä tulematonta bussia useammankin kerran. Toivottavasti siirtymä sujuu nyt kitkatta.

Kirjaston kahvilan remontti on valmistunut ja kahvila avataan ensi viikolla. Sitä onkin jo odottanut, koska koko kesän on saanut jonotella Porthanian ruokajonossa tai käydä etäämpänä kahvilla ja syömässä. Väinö Linnan Tuntemattoman sotilaan näyttelykin pystytetään taas uudelleen kahvilan käytävään. Joku sitä ehti jo kysellä, kun tiedotus remontista ei ollut ehtinyt ajoissa yleisön tietoon.

Ei kommentteja: