lauantaina, elokuuta 14, 2004

Yhtä juhlaa
Olympiatuli syttyi Ateenan stadionilla puolenyön tienoilla. Lipun kanto ja nostaminen salkoon, olympiatulen saapuminen ja kuljetus kohti sytytyspaikkaa ja hetki, jolloin tuli hulmahtaa täyteen roihuun säväyttävät aina uudelleen. 28. kesäkisat voivat alkaa. Käsittämätön määrä urheilijoita ja lajeja ja osanottajia sellaisistakin maista, joita ei muistanut olevan olemassakaan. Toivottavasti kisat sujuvat rehdisti ja ilman välikohtauksia. Doping-epäilyt varjostivat kisoja jo ennen niiden alkamista ja kaikki kisojen aikana julki tulevat tapaukset vain vahvistavat käsitystä huippu-urheilun epäpuhtaudesta. Kilpaa käydään yhtä hyvin testausmenetelmien ja aineiden käytön kesken kuin lajien suorituspaikoilla.
YLE24 online

Tänään on Anun ja Nikon suuri päivä, kun he sanovat tahdon Johanneksen kirkossa ja aloittavat avioliittonsa kutsuvieraiden läsnäollessa.

Elämän suuressa käsikirjoituksessa ilon ja surun teemoja kuljetetaan rinnakkain, limittäin ja lomittain. Eilen oli Ilmarin hautajaiset, tänään Anun, toisen työtoverin häät.

Ei kommentteja: