maanantaina, maaliskuuta 15, 2004

Valinnan paikka
Vaikka väsyttää, enkä oikeastaan jaksa juuri ajatellakaan, tekee mieli kirjoittaa rivi pari kokeeksi ja katsoa, onnistuuko julkaiseminen tänä iltana. Eilen tuli pelkkiä virheilmoituksia.

Töissä oli vipinää monen päivän edestä. Aamulla haastattelimme kolmea sijaiskandidaattia äitiyslomalle jääneen tehtävään. Hyviä ehdokkaita kaikki. Valintamme oli yksimielinen, kaikki kolme raatilaista asetti hakijat samaan järjestykseen. Voittajalle on ilo ilmoittaa, että hän on tullut valituksi. Muille voi vain toivottaa onnea seuraavalla kerralla.

Tuntityöntekijöitä on haussa samanaikaisesti, joten perehdytettäviä riittää. Uusia kasvoja on ilo saada joukkoon. Viime vuosina rekrytoimamme päivystäjät ovat olleet todella taitavia, hämmästyttävän nopeita omaksumaan asiat. Toivon, että uusissa olisi yhtä hyvää ainesta. Haku päättyy viikon kuluttua tiistaina. Jonkin verran kiinnostusta ilmoituksemme on herättänyt, koska puhelimeni on pirissyt muutaman kerran päivän aikana.

Rekrytointi on oikeastaan aika haastavaa. Valinta kohdistuu helposti miellyttäviin tyyppeihin, joiden voi etukäteen olettaa sopeutuvan joukkoon, kun dynaamisuuden kannalta olisi edullista saattaa yhteen erilaisia ihmisiä.

Ei kommentteja: