lauantaina, maaliskuuta 06, 2004

Yritys analyysiksi
Kollegani ihmetteli formulainnostustani aamulla aloitellessamme työpäivää lainauksessa. Ei kuulemma sopinut hänen kuvaansa minusta. Aika innostunut täytyy ollakin, että herää viideltä aamulla seuraamaan TV:stä aika-ajoja. Kiinnostukseni juontuu tätisympatiasta Mika Häkkistä ja hänen edustamaansa ajajatyyppiä kohtaan. Kykyä, sinnikkyyttä, vastoinkäymisiä ja heikkouden hetkiä kovassa lajissa, ja hän teki sen silti, kasvoi voittajaksi. Symppis kaveri, jonka edesottamuksia oli helppo seurata myötätunnolla. Itku pensasaidan suojassa ulosajon jälkeen, kun voitto oli aivan käsillä. Mikä sen inhimillisempää? Huvittaa, miten selostajat asian näkivät, arvelivat hänen saaneen pahoinvointikohtauksen.

Nykyään katson kisaa kuin gladiaattoreiden taistelua. Sillä on omat draaman lakinsa ja yllättävät käänteensä. Sattuma voi muuttaa kaiken tai Onnetar sekoittaa pakan uusiksi. En ihannoi vaaraa, mutta tiedän, että leikissä ollaan mukana henkensä kaupalla.

Kimi Räikkösen aika-ajosuoritus, 4. ja lopulta 10. tila, antaa edellytykset kisalle, jossa voin toivoa näkeväni monta ohitusyritystä.

Ei kommentteja: