tiistaina, huhtikuuta 13, 2004

Hyvä Emma!
Pääsiäismatkalta palattuani katsastin tennistulokset: Emma oli ollut voitokas Italiassa. Torre del Grecon Cofimar Cup päättyi voittoon.
Lämmittää sydäntä, kun nuorilla menee hyvin. Kuopukseni ikäisen Emman menestys on jostakin syystä minulle tärkeää. Seuraan hänen otteluitaan ja iloitsen jokaisesta voitosta. Naistenniksessä hän on tulevaisuuden nimi, jos kaikki osuu kohdalleen.

Armi, modernin tekniikan epäilijä numero yksi, on hankkinut kännykän! Hän hankki sen tekstiviestien takia. Pietarista on nyt tullut tyhjiä viestejä ja muutamia onnistuneita yhteydenottoja. Venäläinen kirjaimisto länsimaisen rinnalla aiheutti alkuun yllätyksiä.

Olen huono kirjoittamaan kirjeitä, ja tervehdin ilolla hänen hankintaansa. Tietokone on seuraava yllytyksen aiheeni. Siitä on niin pajon iloa ja hyötyä. Joskus elättelin toiveita, että voisimme pitää yhteistä blogia. Saa nähdä, tuleeko siitä ikinä mitään.

Kokemäeltä tuli tuomisina Pekan todistuksia, vanhoja valokuvia ja hiihtopalkintokokoelma. Linnunmunakokoelman tuonti jäi myöhempään kertaan. Se on tehnyt vaikutuksensa aina, kun olen sitä katsonut.

Papan vointi oli viime kerrasta vähän heikentynyt. Huimaus haittaa ja muisti ei enää pelaa kuten ennen. Kotona ja pihapiirissä hän pärjää varmaan vielä pitkään, mutta tilaisuudet, kuten ystävien hautajaiset, ovat ottaneet voimille ja sisulle. Autettavanaolo ei sovi ikänsä omillaan toimeentulleelle.

Huittislainen ja porilainen mämmi maistuivat erityisen hyvälle.

Ei kommentteja: