maanantaina, heinäkuuta 14, 2003

Valvottaa
Kun herää puolilta päivin, tuntuu, että ilta tulee tuota pikaa, eikä oikein ehdi tehdä mitään. Silti en osaa mennä nukkumaan ajoissa. Päivän lämpökin veltostutti. Vasta illalla auringon laskettua kävin kitkemässä kasvimaata. Hyttyset kävivät tankkaamaan hikisen ihoni lämmön houkuttelemina.

Pekka vaihtoi vessan pöntön. Sen vesisäiliön putkeen oli tullut reikä, ja vettä valui hukkaan. Homma oli etukäteen ajatellen epämiellyttävä, koska pekäsimme koko huoneiston haisevan viemäriltä. Eikö mitä, yllätyimme iloisesti, kun sieltä ei tullutkaan hajuja. Pakko olla tarkka veden kanssa, kun taas joudumme sitä tilaamaan. Harminamme on vielä letkulisä, joka on sitten tammikuun noussut moninkertaiseksi. Aikaisemmin taksa oli 7,59 € , mutta viime laskussa 30,50 €. Törkeä nousu!

Saunapäivä tuli tarpeeseen. Sitä paitsi lämpimän päivän päätteeksi sitä arvostaa tavallista enemmän. Vilvottelimme pitkään parvekkeella koivun alla. Kissatkin olivat vilkastuneet. Koko pitkän päivän ne olivat loikoilleet varjossa. Pian on pakko luopua pennuista.

Ei kommentteja: