sunnuntaina, huhtikuuta 06, 2003

Mestareita ja voittajia
Tappara on jääkiekon Suomen mestari 15 vuoden jälkeen. Oulun Kärpät kukistui otteluin 3-0, viimeinen ottelu ratkesi vasta 3. jatkoajalla neljän tunnin väännön jälkeen. Räikkösestä leivottiin Brasilian Interlagosin formula 1-kisan voittaja yllättävien käänteiden jälkeen. Kisa keskeytettiin onnettomuussumaan 55. kierroksella, Giancarlo Fisichellan juuri ohitettua Räikkösen. Tuomariston päätöksellä kisan voittajaksi julistettiin kuitenkin se auto, joka oli johdossa juuri ennen pahinta kolarisumaa. Räikkösellä oli hannuhanhimainen tuuri -- kisaa pitkään johtanut Coulthard oli vähää aikaisemmin poikennut varikolle ja palasi sieltä neljäntenä.
"Kunnon musiikkia" oli palkintopallilla kuuntelemassa vain kaksi ajajaa, koska Fernando Alonso loukkasi itsensä ajettuaan päin kolareista kertyneitä romuja. Hänen sanotaan loukkantuneen vain lievästi, onneksi. Onni näyttää hyläneen Michael Schumacherin. Hän spinnasi samassa vesilätäkössä kuin niin moni muukin kisan aikana ja joutui keskeyttämään. Barrichello puolestaan joutui kokemaan taas keskeytyksen kotiradallaan, ilmeisesti teknisen vian vuoksi. Kauden alun kolme kisaa ovat olleet yllätyksellisiä, tämänpäiväinen sateen pilaama romukisa, josta jäi kaoottinen kuva.