lauantaina, huhtikuuta 12, 2003

Pekka ratkoo Avun ristisanatehtävää ja on saanut ruudukon jo melkein täytettyä. Olen avustanut muutamissa kohdin. Hän sanoi juuri, ettei yksin varmaankaan saisi tehtävää ratkottua, tai se veisi liikaa aikaa. Dementiantorjuntaprojektimme valvottaa, kun emme malta heittää työtä kesken. Muuta hupia tarjoaa Uuden-Seelannin ralli, jota seuraan WRC:n sivuilta. 11. erikoiskokeen jälkeen Grönholm johtaa reilulla minuutilla Markko Märtiniä, jolla on uusi Ford rautanaan. Varsinainen menijä tämä inkoolainen. Richard Burns on kolmantena Petter Solberg kannoillaan.
Viime vuonna tuli kolmoisvoitto. Nyt Rovanperä on 5. ja Mäkinen 7. Rovanperä voi sieltä vielä nousta, mutta Mäkisellä on ollut vatsansa kanssa ongelmia, ehkä ruokamyrkytys, ja se on varmaan vienyt osan puhdista.

Valvomme myös Pikku-Mustan takia. Se on pentujen syntymästä lähtien pysytellyt tiukasti niiden lähellä. On pitänyt varmistaa, että se saa yölläkin syötävää. Jos panemme ruokia tarjolle illalla, muut kissat käyvät syömässä ne suihinsa, eikä Pikku-Mustalle jää mitään. Kohta pennut jo tulevat esille ja voin kantaa ne ihmisten ilmoille. Vielä en ole nähnyt niistä vilaustakaan. Aikaisemmin Pikku-Mustalla on ollut keskimäärin kolme pentua. Nyt niitä voi olla enemmänkin. Se oli niin mahtavan näköinen. Täytyy olla varovainen niiden siirrossa. Viimeksi yksi pentu jäi yksikseen jälkeen ja emo kävi sitä imettämässä. Ihmettelin, miksi Pikku-Musta niin kiehnasi jaloissani ja selvästi halusi johdattaa mukanaan pesäpaikalle. Kuitenkaan en sillä kerralla nähnyt pentua. Kului vähän aikaa ja se toi pennun suussaan yläkertaan. Pentu oli erilainen kuin muut. Sihisi pienemmästäkin. Se leimautui meihin vasta, kun haimme sen sopeutumattomana iäkkään pariskunnan luota kotiin. Takaisin tultuaan se oli täysin erilainen kissa. Olimme todella hämmästyneitä.

Ei kommentteja: