maanantaina, elokuuta 04, 2003

Helle hellittää
Taivaalla tummia pilviä. Näyttää lupaavalta. Ehkä iltapäivällä jo saadaan sadetta. Hellelukemat vielä ylittyivät, mittarissa 26 astetta, mutta viileämpää säätä ennustetaan huomiseksi.

Aamupäivä on mennyt yskiessä. Sitkeää lajia tämä varuskunnasta saatu flunssa. Onneksi ei tarvinnut lähteä aamusta töihin. Ensimmäinen päivystysvuoroni on klo 13-15 ja toinen 16-18. Tällä viikolla ei ole oikein varaa sairastaa, kun suuri osa väkeä on vielä lomalla. Pomotkin ovat matkoilla Berliinissä Iflan kokouksessa. Toivomme, ettei yllätyksellisiä arvovaltaisia vieraita ole tulossa käymään. Emme kaipaa nyt ylimääräisiä ponnistuksia.

Edessä ovat aikaiset ylösnousut, sillä Loviisan ydinvoimalan revisio alkoi. Pekka lähtee matkaan ennen kuutta, ja minulla on tapana keitellä hänelle aamukahvit ja herätellä sopivasti, ettei hän myöhästy. Täytyisi yrittää mennä ajoissa nukkumaan, mutta ei se heti onnistu.

Laurilla on vielä tämä päivä lomaa. Hän lähti reppu selässä Jonin luokse trimmattuaan tukkansa lyhyeksi. Kaveruksilla on varmaan paljon puhuttavaa yhteisistä armeijakokemuksistaan.

Ei kommentteja: