lauantaina, elokuuta 09, 2003

Ja elämä hymyilee
Lauri pääsi eilen viikonloppulomalle. Vanha, kunnon Lauri. Ihan on entisensä. En tiedä, mitä odotin. Ehkä enemmän puhetta kauhun hetkistä, mutta hän ei halua niissä viipyä. Halauksissa oli selvästi ylimääräistä latausta.

Flunssakin näyttää hellittävän vihdoin. Ääni on kirkastunut, eikä vatsalihaksiin enää satu yskiessä. Väsyttää, mutta eiköhän pari nukuttua yötä korjaa asian. Sitä paitsi levon tarve tyydyttyy myös torkuilla. Minun ei tarvitse kuin istahtaa keinutuoliin televisiota tuijottamaan ja olen ennen pitkää hämärän rajamailla. Mikrounien jälkeen vireys palaa nopeasti.

Huomasin TV-lähetyksessä tutun hahmon: Martta Leppänen oli päässyt 100 m:n aitojen loppukilpailuun Kalevan kisoissa. Hyvä Martta! Kahdeksas sija on ihan kunniakas. Saman ajan, 14,01 juoksi 7. sijoittunut Emma Montell. Johanna Halkoaho tuli melkein yllätetyksi, Hanna Korell jäi vain sekunnin sadasosan 13,49/13,50.

Epäonnea
Onni ei hymyillyt tänään Marcus Grönholmille, kun hän joutui keskeyttämään Suomen MM-rallin. Mestaruustaisto kiristyy entisestään.

Viisinkertainen ravikuningas Viesker, sympaattinen suosikkini, ei jalkavamman vuoksi voinut osallistua Lahden kuninkuusraveihin. Ennätysseppeleen tavoittelu jää seuraavaan kauteen. "Yksikään hevonen ei ole onnistunut voittamaan kuninkuutta kuutta kertaa. Vieskerin lisäksi seppele on pujotettu viidesti veljesten Vieterin ja Vekselin kaulaan. Viesker on nyt 14-vuotias. Ravikilpailusääntöjen mukaan se saa kilpailla vielä kaksi täyttä kautta." - YLE urheilu 6.8.03



Ei kommentteja: